Uvjeti korištenja

Ovom izjavom o privatnosti želimo Vas detaljno informirati sa politikom zaštite Vaših osobnih podataka prilikom njihovog prikupljanja putem naših web stranica, te njihove obrade i čuvanja, a isto tako i sa svim Vašim pravima vezanim za osobne podatke koje nam povjeravate.  Također Vas želimo upoznati sa primjenom kolačića („cookies“) na uređajima putem kojim pristupate našim web stranicama.

Molim Vas da izjavu pozorno pročitate, a prihvatite ukoliko ste sa njom suglasni.

PETRA NEKRETNINE, OBRT ZA USLUGE čini podatke sadržane na ovoj web stranici dostupne javnosti isključivo u informativne svrhe te kontinuirano radi na osiguranju  točnosti i redovitosti ažuriranja objavljenih informacija. PETRA NEKRETNINE, OBRT ZA USLUGE nastoji da sve ovdje objavljene informacije budu točne i potpune u svakom trenutku, no s obzirom na učestalost izmjene informacija, te kratkoću rokova za objavu, moguće su pogreške. PETRA NEKRETNINE, OBRT ZA USLUGE, nadalje, pridržava pravo izmjene sadržaja objavljenih na ovim web stranicama u bilo koje vrijeme, po vlastitoj procjeni i bez prethodne najave.

Iz tog razloga ponovno naglašavamo da su sve ovdje objavljene informacije isključivo informativnog značaja, a za sve druge svrhe potrebno se obratiti direktno u agenciju gdje se mogu dobiti savjeti prilagođeni vašoj konkretnoj situaciji i potrebi. Svrha prikupljanja i obrade osobnih podataka na našim web stranicama je u cilju ostvarenja naše osnovne djelatnosti, pružanja slijedećih usluga: Posredovanja pri kupnji, prodaji i zamjeni nekretnina i Posredovanja pri zakupu, najmu nekretnina.

Na našim stranicama prikupljamo samo minimalan broj nužno potrebnih podataka sa slijedećom svrhom: Upit za uslugama, a prikupljaju se: ime, prezime, e- mail, broj telefona. Prikupljene podatke koristimo isključivo u svrhu obrade za koju su nam povjereni i za koju postoji suglasnost davatelja.

Informacije dostupne na web stranicama PETRA NEKRETNINE, OBRT ZA USLUGE ne smiju se smatrati temeljem za donošenje značajnih osobnih, financijskih ili poslovnih odluka, te ste kao posjetitelj stranica suglasni kako ovu stranice i PETRA NEKRETNINE, OBRT ZA USLUGE ne smatrate odgovornima za neostvarenje svojih očekivanja u vezi s tim.

Neovlašteni pokušaj izmjene podataka u sustavu, zanemarivanje sigurnosnih postavki ili njihovo zaobilaženje, odnosno korištenje sustava suprotno njegovoj namjeni, strogo je zabranjeno.

Ako korisnik nije suglasan s korištenjem kolačića moguće ih je veoma jednostavno izbrisati ili spriječiti trajno njihovo korištenje na svojem računalu ili mobilnom uređaju kroz postavke preglednika. Detaljne informacija o upravljanju kolačićima moguće je pronaći u uputama preglednika ili na lokaciji: www.allaboutcookies.org.

Sprečavanje upotrebe kolačića može uzrokovati nepravilnosti u radu web stranica.