Pravila privatnosti

Izjava o zaštiti privatnosti na internetskim stranicama PETRA NEKRETNINE, OBRT ZA USLUGE.

Korištenjem naše web-stranice  https://petra-nekretnine.hr/ suglasni ste s načinom korištenja podataka opisanim u ovoj Izjavi.

Putem web stranice moguće je prikupljanje Vaših osobnih podataka kao što su: ime i prezime, e-mail adresa, kućna ili poslovna adresa, telefonski i faks brojevi.

PETRA NEKRETNINE, OBRT ZA USLUGE ne prikuplja osobne podatke poput: spola, rase, nacionalnosti, religije, zdravstvenog stanja ili političkih uvjerenja.

U svrhu prikupljanja podataka vezanih uz statistiku posjećenosti web stranica, automatski se prikupljaju vezane informacije koje mogu sadržavati IP adresu, vrstu web preglednika, nazive domena, vrijeme pristupa, web stranice s kojih je pristupano. Ovim se podacima PETRA NEKRETNINE, OBRT ZA USLUGE koristi kako bi mogao nuditi svoje usluge, održavati njihovu kvalitetu, te dobiti opće statističke podatke vezane uz korištenje web stranice.

PETRA NEKRETNINE, OBRT ZA USLUGE prikuplja i koristi osobne podatke kako bi održao funkcionalnost web stranica i omogućio usluge koje korisnici traže.

PETRA NEKRETNINE, OBRT ZA USLUGE obvezuje se da  neće bez vaše izravne suglasnosti ustupiti vaše osobne podatke trećim stranama, osim u slučajevima u kojima bi se to zahtijevalo od nas na način koji određuje zakon.

PETRA NEKRETNINE, OBRT ZA USLUGE informira korisnike o načinu korištenja prikupljenih podataka te  daje korisnicima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući i mogućnost odluke žele li da se njihovi podaci  brišu iz naših baza podataka .

PETRA NEKRETNINE, OBRT ZA USLUGE štiti Vaše osobne podatke od neovlaštenog pristupa, uporabe ili otkrivanja.
Vaši osobni podaci čuvaju se na serveru kojemu mogu pristupiti samo odabrane osobe i pružatelji usluga.
Druge internetske stranice kojima se može pristupiti putem naših internetskih stranica imaju svoje vlastite izjave o privatnosti i prikupljanju podataka te načinima njihovog korištenja i objavljivanja na njima te PETRA NEKRETNINE, OBRT ZA USLUGE nije odgovoran za način i uvjete prikupljanja i obrade od strane trećih osoba.

PETRA NEKRETNINE, OBRT ZA USLUGE će povremeno ažurirati ovu Izjavu o privatnosti kako bi odražavala povratne informacije tvrtke i kupca. PETRA NEKRETNINE, OBRT ZA USLUGE vas potiče da povremeno pregledate ovu Izjavu kako bi bili obaviješteni o tome kako PETRA NEKRETNINE, OBRT ZA USLUGE štiti Vaše podatke.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u svezi korištenja osobnih podataka, molimo Vas da nas kontaktirate na  mail adresu info@petra-nekretnine.hr